ВХВ ООД – надежден партьор в сектор промишлено строителство

“ВХВ” ООД е една от водещите фирми в сектор промишлено строителство/производство на метални конструкции/ и доказа, че е надежден партньор в работата си с архитекти, инвеститори и крайни клиенти.

Още от създаването си, компанията се стреми да обедини най-доброто от пазарните позиции на „ВХВ” ООД с глобалния опит и високите немски стандарти.

Стремежът на дружеството е не само да е лидер на пазара за производство на метални конструкции в България, но и да въвежда най-добрите съвременни технологии и практики. Компанията продължава да инвестира в човешкия си ресурс, опазване на околната среда и природо-съобразно производство с цел поддържане на устойчив напредък.

ВХВ” ООД разполага с над 90 високо квалифицирани служители, които вече работят за водещата компания. Дружеството инвестира в обучение и повишаване квалификацията на работниците и служителите и въвеждане на водещи мениджмънт, производствени и бизнес практики.

Високо качество и стандарти при изпълнението на проекти

Ръководството на фирмата осъзнава необходимостта от качество и стриктно спазване на процедурите по изпълнение на работата, ето защо залага на утвърдена практика и разполага с реални сертификати по отделните стандарти:

2.1 EN 1090-2-за изпълнение на метални конструкции, ниво 3

2.2 ISO EN 8051 Sа 21/2- за почистване на материала

2.3 Стандарт за заваряване EN 3834-2, към който са изготвени съответните WPQR и WPS, позволяващи изпълнение на заварки от различен вид и с висока сложност

2.4 Оперативния контрол се осъществява в над 7 пукта на различните етапи от производството от квалифицирани специалисти за визуален и заваръчен надзор
Международен инженер по заваряване (IWE) следи изпълнението и подготвя процедури но различните проекти.

ВХВ ООД Пловдив се управлява от г-н Христо Иванов

Кратка статистика на изпълнените обекти ни дава основание да смятаме, че сме лидер в нашата област и можем да поемем предизвикателствата в бъдеще:

hristo_ivanov_vhv_ood

Христо Иванов

управител

“Това, което ни отличава от останалите производители на метални конструкции в България е високото ниво на качество и контрол във всеки един от етапите, високата квалификация на персонала, иновационната политика и грижата за хората. Освен процеса на производство, фирмата гарантира уникално кратки срокове и прецизност на монтажа.”

Статистика

Година Изпълнени проекти и поръчки
2013 78
2014 73
2015 68
2016 77
2017 49
2018 46
2019 48